Kinkkurullakorput
4 annosta
Ainekset
Kinkkurullakorput:
8 kpl Vanajan täysjyväkorppuja
yrttiöljyä
8 siivua kinkkua
0,5-1 tl voita tai öljyä
200 g ranskankermaa
1/2 irtosuolakurkku
1/2 pienestä ruohosipulinipusta
mustapippuria myllystä
suolaa
Yrttiöljy:
1 dl oliiviöljyä
2 rkl balsamiviinietikkaa
suolaa
mustapippuria myllystä
tuoretta basilikaa, timjamia ym.
ruohosipulia
Ohjeet
Kinkkurullakorput:
Leikkaa suolakurkku ja ruohosipuli pieneksi silpuksi.
Sekoita keskenään ranskankerma, suolakurkku, ruohosipuli, suola ja pippuri.
Valuta yrttiöljyä korppujen päälle noin 2-3 tl/korppu.
Paista kinkkusiivut kevyesti voissa tai öljyssä.
Laita täytettä kinkkusiivuille, kääri rullalle ja sido ruohosipulilla.
Asettele kinkkurulla öljytyn korpun päälle.
Yrittiöljy:
Leikkaa haluamasi yrtit pieneksi silpuksi ja sekoita kaikki aineet keskenään.
Anna maustua jääkaapissa mieluiten yön yli.