suklaasadepannarit

Klassikkopannarit saavat herkullisen päivityksen, kun taikinaan murustetaan Vanajan Suklaasade Suklaahippukeksejä. Lopputuloksena on täydellinen yhdistelmä pehmeyttä, rapeutta ja suussa sulavaa suklaisuutta. Sopii täydellisesti viikonlopun brunssille, makeaksi aamiaiseksi tai jälkkäriksi.

ainekset

  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 rkl sokeria
  • 2 tl leivinjauhetta
  • ½ tl suolaa
  • 2 dl maitoa
  • 1 kananmuna
  • 200 g kreikkalaista jogurttia
  • 100 g Vanajan Suklaasade Suklaahippukeksejä, murskattuna
  • Voi (paistamiseen)
  • KORISTELU
    • Kermavaahtoa
    • Vanajan Suklaasade Suklaahippukeksejä
    • Marjoja
    • Suklaakastiketta tai vaahterasiirappia

ohje

  • Murskaa Vanajan Suklaasadekeksit.
  • Yhdistä vehnäjauhot, keksimurut, sokeri, leivinjauhe ja suola kulhossa.
  • Riko kananmuna joukkoon ja sekoita mukaan jogurtti sekä maito.
  • Anna taikinan levätä – taikinan kannattaa antaa turvota noin 10 minuuttia, jotta pannareista tulee kuohkeita.
  • Kuumenna lettupannu tai paistinpannu keskilämmölle ja lisää nokare voita. Kaada taikinaa pannulle ja paista, kunnes pinnalle muodostuu pieniä kuplia. Käännä ja paista vielä hetki.
  • Tarjoile pannarit kermavaahdon, murskattujen Vanajan Suklaasadekeksien, tuoreiden marjojen ja suklaakastikkeen (tai vaahterasiirapin) kera.

Reseptiin liittyvät tuotteet