
Klassikkopannarit saavat herkullisen päivityksen, kun taikinaan murustetaan Vanajan Suklaasade Suklaahippukeksejä. Lopputuloksena on täydellinen yhdistelmä pehmeyttä, rapeutta ja suussa sulavaa suklaisuutta. Sopii täydellisesti viikonlopun brunssille, makeaksi aamiaiseksi tai jälkkäriksi.
ainekset
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1 rkl sokeria
- 2 tl leivinjauhetta
- ½ tl suolaa
- 2 dl maitoa
- 1 kananmuna
- 200 g kreikkalaista jogurttia
- 100 g Vanajan Suklaasade Suklaahippukeksejä, murskattuna
- Voi (paistamiseen)
- KORISTELU
- Kermavaahtoa
- Vanajan Suklaasade Suklaahippukeksejä
- Marjoja
- Suklaakastiketta tai vaahterasiirappia

ohje
- Murskaa Vanajan Suklaasadekeksit.
- Yhdistä vehnäjauhot, keksimurut, sokeri, leivinjauhe ja suola kulhossa.
- Riko kananmuna joukkoon ja sekoita mukaan jogurtti sekä maito.
- Anna taikinan levätä – taikinan kannattaa antaa turvota noin 10 minuuttia, jotta pannareista tulee kuohkeita.
- Kuumenna lettupannu tai paistinpannu keskilämmölle ja lisää nokare voita. Kaada taikinaa pannulle ja paista, kunnes pinnalle muodostuu pieniä kuplia. Käännä ja paista vielä hetki.
- Tarjoile pannarit kermavaahdon, murskattujen Vanajan Suklaasadekeksien, tuoreiden marjojen ja suklaakastikkeen (tai vaahterasiirapin) kera.